top of page

OVER STALLO

OVER STALLO

TIJDLIJN

Overname door Antoine Raman

1958

2004

2007

Oprichting 

Verhuis naar Laarne

VISIE

Een belangrijke factor is ook de gedrevenheid van de directie en de projectleiders, die hun verantwoordelijkheid nemen voor de concrete uitvoering van een project tegen de vastgestelde einddatum, het efficiënt behandelen van de immer groeiende papierberg, de controle op kwaliteit van de installaties en de veiligheid van de werknemers, èn de nazorg.

De jarenlang opgebouwde know-how en de doorgedreven kennis van de automatische sturing van een HVAC-installatie zijn pijlers van het succes van STALLO. Maar ook de unieke vakkennis van de monteurs en elektriciens, hun beroepsfierheid en hun flexibiliteit om af en toe “een tandje bij te steken” zijn onmisbaar en van grote waarde.

Klantvriendelijkheid en klanttevredenheid staan hoog in het vaandel geschreven en zijn het motto en de motivatie van STALLO. De directie hecht veel belang aan een open communicatie en een aangename werksfeer om het teamwork van alle medewerkers te stimuleren. Onze firma is nog steeds een familiaal bedrijf, niet overgenomen door een grote(re) groep. Dit geeft veel voordelen inzake flexibiliteit en aanpassingsvermogen. 

Zowel de openbare als de industriële sector zijn klanten van Stallo.

Onze actieradius situeert zich voornamelijk in Vlaanderen, maar Stallo “volgt” zijn klanten ook in de Benelux en Frankrijk.

TROEVEN

Wij zorgen niet alleen voor de hydraulische en aerolische installatie maar ook en zeker voor de regeling en automatisering van grote industriële H.V.A.C. installaties.

Onze firma verzorgt ook het onderhoud van HVAC installaties. We kunnen dit doen met een onderhoudscontract, waarvan de prijs slechts een fractie is van wat sommige andere spelers in de markt vragen. Wij kunnen zorgen voor een zeer snelle interventie, en reiken oplossingen aan waarbij we meedenken met onze klanten.

Onze firma verzorgt ook het onderhoud van H.V.A.C. installaties. We kunnen dit doen met een onderhoudscontract, waarvan de prijs slechts een fractie is van wat sommige andere spelers op de markt vragen. Wij kunnen zorgen voor een zeer snelle interventie en reiken oplossingen aan waarbij we meedenken met onze klanten.

Onze firma heeft jarenlange ervaring in grote H.V.A.C. projecten en beheerst zowel de hardware als de software voor het regelen en automatiseren. Wij ontwerpen de elektrische borden (schakelkasten) aan de hand van het lastenboek of de wens van de klant. Deze borden worden in het eigen atelier gefabriceerd en getest. De aansluiting van deze borden, inclusief alle kabels en toebehoren, wordt door onze gediplomeerde elektriciens op de werf uitgevoerd.

Onze referentielijst bewijst het: rusthuizen, ziekenhuizen, cinemacomplexen, fabrieken, culturele centra, schoolgebouwen, enzovoort: Stallo pakt het aan, werkt het af, zet het in dienst en bovendien: Stallo laat zijn klanten nooit in de kou!

Met de huidige trends in de automatisering, is de software heel belangrijk. Stallo NV heeft programmeurs, die de kennis in alles wat rechtstreeks en onrechtstreeks met H.V.A.C. te maken heeft, kunnen omzetten in een efficiënte werking van een installatie.

Alle moderne technologieën heeft Stallo onder de knie: betonkernactivering, warmtekrachtkoppelingen, zowel statische verwarmingen (vloerverwarming, radiatoren, enz.) als dynamische verwarmings- en verluchtingssystemen (vaste kanalen of textielkanalen, adiabatische luchtverwarming, enz.).

bottom of page